Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANAMAR ZANTE HOTEL

Descriere

Hotelul Anamar Zante este situat în Argassi. Înconjurat de o grădină luxuriantă cu palmieri și trandafiri, acesta are o piscină cu o terasă la soare și un snack bar, la 100 de metri de plaja cu nisip Argassi din Zakynthos. Hotelul Anamar Zante este situat la 2,5 km de orașul și portul Zakynthos și la 5 km de Aeroportul Internațional Dionisios Solomos. Stațiunea plină de viață Laganas se află la 10 km.

Localizare

Înconjurat de o grădină luxuriantă cu palmieri şi trandafiri, Hotelul Anamar se afla la doar 100 de metri de plaja cu nisip a staţiunii Argassi din Zakynthos. Situat la 2,5 km de oraşul Zakynthos şi portul acestuia, hotelul Anamar Zante este la 5 km de Aeroportul Internaţional Dionisios Solomos. 

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: piscina exterioara, internet wi-fi, snack bar.

Facilitati camere

Hotelul Anamar Zante oferă camere și apartamente cu aer condiționat și balcon privat cu vedere la piscină sau la grădină. Aceste camere și apartamente sunt decorate simplu, cu mobilier din lemn. Toate unitățile sunt dotate cu frigider, TV și telefon, iar unele includ și o chicinetă. Baia privată este dotată cu uscător de păr.

 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://anamarzante.com/) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.